תפוחי אדמה וכרוב

זמן הכנה: דקה (חוץ מהחיתוכים – המממ…)
כמובן שאין זמן
לחתוך כרוב לבן
אך אפשר גם זריז
אם בחיתוך לא נפריז.

זרקו כמה תפוחי אדמה קטנים לתוך סיר מים
אפשר לשטוף
אך יש כמה תזונאים
שנשבעים בערכי רגבי אדמה.

לכו לעיסוקיכם כחצי שעה.
אחר כך שימו כרוב חתוך בצלחת
הוסיפו קוביות תפוח עץ (כן, שוב לחתוך – השקעה רצינית היום)
והניחו על זה כמה תפוחי אדמה
מבושלים בקליפתם.

אכילה:
מברכים אדמה
אוכלים הכל,
עם הקליפה,
במלח
טעמי הכרוב והתפוח החיים משתלבים היטב במתיקות תפוחי האדמה.
סמנו וי וברכו בורא נפשות.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s