פתיתי סויה וכרוב

זמן טרחה: דקה. (משתמשים בכרוב שחתכתם והשריתם בחומץ אתמול).
שפכו מים רותחים על קצת פתית סויה ולכו עשר דקות לעיסוקיכם.
שפכו את הסויה עם המים לתוך מסננת
חממו מחבת עם קצת שמן
זרקו פנימה את הכרוב
שימו על זה את פתיתי הסויה
זרקו על זה קוביית טיבולית של Knorr (אפשר הודי)
הניחו להתבשל על אש קטנה
אפשר לבחוש איזו בחישה או שתים כל חמש דקות.
אחרי עשרים דקות להגיש.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s