דג בסולת

מתכונן מלבב זה
נוצר בתהליך הקומבינטורי
של חיסול שאריות בערב פסח
בירכתי הפריזר מצאתי
חצי שקית סולת
שאריות בקלה
טוב נו,
זרקתי את הסולת לקערה
כף סויה, קצת אבקת מרק ומים
ערבבתי עד שקיבלת קונסיסטנציה של חרוסת
עטפתי בזה את הדג הקפוא
זרקתי לשמן עמוק
עם תפוח אחד חתוך לארבע
וטיגנתי על אש קטנה.
נתתי לזה כחצי שעה.
הפכתי פעמיים
לא יאמן
כמה הם טעימים האילתורים הללו.
דג בסולת.
מזל שיש פסח.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s